18.3 C
De Bilt
donderdag, 11 augustus 2022

Gemeentelijke onderscheiding voor Angelien Liebers en Sascha Pouwels

Berg en Dal – Burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte op woensdag 25 augustus 2021 gemeentelijke onderscheidingen uit aan mevrouw A.C.H.M (Angelien) Liebers en de heer S.J.H.M. (Sascha) Pouwels uit Groesbeek. Zij werden onderscheiden met de erepenning van de gemeente Berg en Dal.

Gemeentelijke onderscheiding


Angelien Liebers en Sascha Pouwels hebben met The Moonlights Groesbeek op de kaart gezet. Mede door The Moonlights wordt Groesbeek soms ‘klein Volendam’, ‘de diamant tussen de heuvels’ en ‘het dorp waar muziek in zit’ genoemd.


Met The Moonlights hebben deze twee inwoners van onze gemeente, grote lokale en regionale erkenning verworven op cultureel terrein.

gemeentelijke
Uitreiking GO The Moonlights. Foto: gemeente Berg en Dal


Burgemeester Slinkman had de erepenningen vorig jaar bij het 40-jarig jubileumfeest van The Moonlights uit willen reiken. Helaas ging dit feest door de coronamaatregelen niet door.

Kandidaat voor een gemeentelijke onderscheiding?


Iedereen kan iemand voordragen voor een gemeentelijke onderscheiding. De randvoorwaarden voor de aanvraag en de aanvraagprocedure staan op de website van de gemeente, www.bergendal.nl > aanvraag gemeentelijke onderscheiding.

gemeentelijke
Uitreiking GO The Moonlights. Foto: gemeente Berg en Dal


De gemeente Berg en Dal heeft drie soorten gemeentelijke onderscheidingen: het ereburgerschap, de erepenning en het jongerenlintje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio