9.3 C
De Bilt
woensdag, 25 mei 2022

IN2 Maas & Waal Persoonlijkheid van het Jaar 2021 – Rob van Horssen

Beuningen – Het regionale ondernemersplatform IN2 Maas & Waal heeft Rob van Horssen gekozen tot persoonlijkheid van het jaar 2021. Het uitgeefteam kiest voor de negende  keer op een rij een ondernemer uit de regio, die succesvol is, maar zich daarnaast ook onderscheidt in visie, innovatiekracht, maatschappelijke betrokkenheid, daadkracht en durf.

2021 was wederom een bizar ondernemersjaar

Rob van Horssen is een succesvol ondernemer en was eigenaar van VIB Rob an Horssen te Beuningen. Rob is jarenlang betrokken geweest bij de Beuningse Boys en is voorzitter van het Ondernemerscafé te Beuningen. Rob heeft ALS en is een groot voorbeeld voor velen. Hij heeft altijd zijn passies gevolgd en doet dat nog.

IN2 Maas En Waal kiest Rob van Horssen tot persoonlijkheid van 2021
Cover: © IN2 Maas & Waal

In 2021 maakte hij een cd “House of Cards”, welke de nummer1 postie bereikt in de Gelderse Top 100. Rob voldoet  aan alle criteria en hij mocht de oorkonde en trofee uit handen van uitgever Yvonne van der Bend in ontvangst nemen.Chris van Oijen, Rob Ansen, Mark van Loveren, Petra Smits, Simon de Luij en Peter de Waal. Peter en Rob Huisman, Bart van Kraaij gingen Rob voor.

IN2 Maas & Waal wil ondernemersklimaat bevorderen

IN2 Maas & Waal heeft als missie het ondernemersklimaat in de regio te bevorderen door middel van informatie, inspiratie en verbinding en brengt hiertoe zes maal per jaar een magazine uit, organiseert vier Experience bijeenkomsten en verbindt 24/7 via de social media. Het uitgeefteam is actief betrokken bij lokale en regionale events en ondernemers – en maatschappelijke verenigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio