9.9 C
De Bilt

Informatieavond over energie besparen en verduurzamen

Op woensdag 8 november organiseert de gemeente Rheden samen met Rijn IJssel Energiediensten en Rhedens Dorpsbelang een informatieavond over energie besparen en het verduurzamen van woningen. De informatieavond (20.00-21.45 uur) vindt plaats in het Dorpshuis in Rheden en is bedoeld voor inwoners met een koopwoning.

Veel inwoners vragen zich af hoe ze hun energierekening kunnen verlagen en wat er allemaal komt kijken bij het duurzamer maken van hun woning. Daarbij is ook de (hybride) warmtepomp veelvuldig in het nieuws, zowel positief als negatief. Daar komt bij dat de regering besloten heeft dat vanaf 2026 iedereen bij vervanging van de CV een hybride warmtepomp moet aanschaffen.

Vragen over verduurzamen en energie besparen

Dit roept bij veel mensen vragen op. Is het voor mij interessant om over te stappen op een (hybride) warmtepomp? Waar moet ik precies op letten bij de aanschaf van een (hybride) warmtepomp? Kan ik ook energie besparen zonder grote kosten? Energieadviseur Frank Heesen van Rijn en IJssel Energiediensten geeft antwoord op al deze vragen, zodat u meer inzicht krijgt en een goede beslissing kunt nemen over welke maatregelen voor uw woning nodig zijn. Ook vertelt hij hoe u nu al aan de slag kunt gaan met energie besparen door kleine maatregelen te treffen.

Aanmelden voor informatieavond

Wilt u meer weten of zich aanmelden voor deze informatieavond? Ga dan naar www.watisjouwrheden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio