13.6 C
De Bilt

Opening Inlooppunt Maldensteijn op dinsdag 14 mei in Malden

Op dinsdag 14 mei 2024 wordt er in Malden een inlooppunt geopend door inwoners voor inwoners. Alle inwoners kunnen daar terecht voor vragen of zorgen die men heeft over bijvoorbeeld financiën. Het idee van het inlooppunt komt van een inwoner die aanwezig was tijdens de Werkconferentie.

Er is door deze inwoner samen met vertegenwoordigers van de BurgerAdviesRaad (BAR), zorgorganisatie Ixta Noa, stichting Oosterpoort, Stichting Synthese en de gemeente Heumen hard gewerkt om de inloop vorm te geven. Het resultaat mag er zijn!

Openingstijden Inlooppunt

Het inlooppunt is een ontmoetingsruimte waar inwoners op dinsdagmiddag van (14.00 tot 17.00 uur) en donderdagochtend (van 09.00 tot 12.00 uur) naar toe kunnen voor een luisterend oor. Vrijwilligers gaan met u in gesprek over uw vragen, bijvoorbeeld over financiën, persoonlijke situaties en gevoelens of woonomgeving.

De vrijwilligers hebben de nodige levenservaring, luisteren naar u en voeren een vertrouwelijk gesprek. Alle inwoners zijn welkom! De sfeer in de huiskamer is gericht op vertrouwen, verbinding en veiligheid. Maar ook op herkenning want mensen zijn niet alleen in hun zorgen en twijfels.

Inloop in Maldensteijn
Inloop in Maldensteijn – Beeld: gemeente Heumen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio