17.6 C
De Bilt

Laat je verhaal horen op het Open Podium van bieb of boekhandel

Bibliotheek Bemmel organiseert samen met boekhandel ‘De Toren van Bemmel’ elke tweede zaterdag van de maand een Open Podium voor lezers, schrijvers en dichters. De ene maand in de bibliotheek, de andere keer in de boekhandel. Elke keer van 13.00 – 14.00 uur.

Laat je verhaal

Wil je graag vertellen over een boek dat jou bijzonder heeft geraakt? Wil je voorlezen uit een boek dat eigenlijk iedereen zou moeten lezen? Of heb je zelf een verhaal of gedicht geschreven dat je graag wilt voordragen? Kom naar het Open Podium en inspireer anderen met jouw verhalen. Ook kinderen vanaf tien jaar mogen meedoen.

Jan Meurs

Jan Meurs beet het spits af tijdens het eerste Open Podium op zaterdag 13 november in Bibliotheek Bemmel. Hij speelde gitaar, zong en droeg voor uit zijn boek ‘De Plakse Nachtegaal. Oprispingen uit een creatieve geest’. Waarom wilde Jan graag in de bieb optreden? “Er zijn weinig gelegenheden waar je je eigen hersenspinsels kunt delen met mensen die ook geïnteresseerd zijn in het ‘verzonnen’ woord. De bibliotheek en boekhandel zijn mooie serene plekken, met de juiste sfeer, om elkaar te bereiken.”

Voordragen

Ook graag voordragen in de bieb of boekhandel? Het volgende Open Podium vindt plaats op zaterdag 11 december van 13.00 tot 14.00 uur in boekhandel ‘De Toren van Bemmel’ (Dorpsstraat 42). Geef je op bij Inge de Vries, programmamaker van de Bibliotheek Gelderland Zuid, via idvries@obgz.nl.

De Bibliotheek Gelderland Zuid vindt het belangrijk om talenten een podium te geven en ruimte te bieden om andere mensen te ontmoeten. Ook is de bieb er voor kennis, inspiratie en cultuur. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio