16.3 C
De Bilt

Join Us laat jongeren meedoen in Mook en Middelaar en Heumen!

Join Us helpt jongeren (tussen de 12 en 25 jaar) die meer sociale contacten zoeken. Elke twee weken ontmoeten de jongeren elkaar in ons jongerencentrum ‘The Basement’ in Malden (Kerkplein 8A), op dinsdagavond van 18.30uur tot 21.30uur. Er zijn twee Join Us groepen. Er is een groep voor jongeren in de leeftijd 12 tot 18 jaar en een groep voor jongvolwassenen in de leeftijd 18 en 25 jaar.

Zelf bepalen en organiseren

Samen doen we allerlei activiteiten die de deelnemers zelf bepalen en organiseren. Denk aan film kijken, spelletjes doen of creatieve activiteiten. Soms gaan we er ook op uit om een potje te bowlen of gewoon een ijsje te eten. Deze bijeenkomsten worden begeleid door jongerenwerkers die de jongeren helpen hun sociale redzaamheid te vergroten. Zo kunnen jongeren een passend netwerk opbouwen en behouden. Hier kijken we altijd naar de individuele behoeftes en kansen van de jongeren, het gaat dus om maatwerk.

In de tussenliggende weken gaat de jongere zelf aan de slag met door hen zelf bedachte sociale challenges. Samen met de jongerenwerkers wordt gekeken naar wat de deelnemers lastig vinden op sociaal gebied, daarbij kiezen ze hun eigen uitdagingen en gaan daarmee aan de slag.

Join Us creëert een veilige groep waarin jongeren herkenning bij elkaar kunnen vinden en elkaar kunnen ondersteunen bij hun sociale uitdagingen.

Voor wie is Join us?

Alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar uit de gemeenten Heumen en Mook en Middelaar, die meer sociale contacten zoeken.

Informatie?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar meer informatie?

Kijk dan op: Join Us (join-us.nu) of neem contact op met jongerenwerkers van Synthese:

  • Wim Lange 06-40632675 (Join us 12-18 groep)
  • Anton van der Heijden 06-44281791 (Join us 18-25 groep)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio