1.4 C
De Bilt

Jongerencentrum ‘The Basement’ zoekt vrijwilligers

Jongerencentrum ‘The Basement’ is in mei geopend in Malden! Na de feestelijke open dag met de onthulling van de naam en het logo begint het jongerencentrum nu echt levendig te worden. Iedere maandagavond is er een inloop (19-22u) voor alle jongeren, op dinsdag om de 14 dagen draait het project JoinUs en op de woensdag zijn er regelmatig gerichte thema activiteiten (specifiek voor meiden). Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij het jongerencentrum en daarvoor zoeken de jongerenwerkers vrijwilligers!

Ideeën en ambities welkom

Wie weet ben of ken jij wel iemand met toffe ideeën of ambities? Je bent altijd welkom om bij de jongerenwerkers aan te kloppen en wie weet kunnen zij met jullie ideeën aan de slag! Denk aan inlopen, activiteiten, muziek, bandjes, licht en geluid techniek, (kunstzinnige) aankleding/ inrichting van het jongerencentrum. Ook voor jongereninitiatieven, ondersteuning van kwetsbare groepen, coaching (bij vraagstukken van jongeren), etc. kun je bij de jongerenwerkers terecht. Alle ideeën zijn goed, vragen staat vrij, niks is ze te gek.

Vrijwilligers 18+ voor Jongerencentrum

Voor inlopen en/ of activiteiten worden vrijwilligers gezocht die graag bezig zijn met jeugd en jongeren. Die zich mede verantwoordelijk voelen en samen willen werken met een team jongerenwerkers om meer mogelijk willen maken voor de jongeren in onze gemeente.

Actieve jongeren werkgroep(en)

Juist ook als jongere kun jij het jongerencentrum kleur geven en je steentje bijdragen. Het is leuk, gezellig en je doet ook nog eens goede ervaring op voor later.

We zoeken werkgroepen voor:

  • Aankleding jongerencentrum (muren)
  • Licht & geluid (techniek)
  • Muziek arrangement (van beginnende sing- en songwriter tot ervaren DJ)
  • Invulling activiteiten en inlopen

Zelf haal je daar ook mooie ervaring uit op, leer je nieuwe mensen kennen en leer je skills voor later. Wat je erin stopt komt er ook weer uit, zo wordt je inzet ook beloond.

Interesse?

Heb je interesse, stuur de jongerenwerkers een berichtje via Instagram (jongerenwerk_Heumen), mail (teamheumen@synthese.nl) of whatsapp een van de jongerenwerkers (Wim (0640632675), Vincent (0640189257). Wie weet tot snel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio