16.7 C
De Bilt

Koninklijke Onderscheiding voor Pim van Teffelen

Beuningen – De heer W.H.M. van Teffelen (Pim) is sinds 15 mei wethouder van de gemeente Beuningen. Hij legt zijn functie als raadslid van de gemeente Beuningen neer en daarom krijgt hij een Koninklijke Onderscheiding. Hij is dinsdag 3 juli jl. benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Van Teffelen is van 23 april 2002 tot 15 mei 2018 raadslid geweest van de gemeente Beuningen. Op dinsdag 15 mei 2018 is de heer W.H.M. van Teffelen beëdigd als wethouder en is zijn raadslidmaatschap gestopt.

De heer Van Teffelen voelt zich van jongs af aan aangetrokken tot de politiek. In zijn lange politieke loopbaan heeft hij geleerd de zaken realistisch te benaderen en goed te luisteren naar alle argumenten voordat hij een vast standpunt inneemt. Hij probeert zijn kennis en ervaring te gebruiken om iets te betekenen voor de inwoners van Beuningen. Bij problemen weegt hij eerst alle belangen af en gaat samen met de inwoners kijken naar een geschikte en realistische oplossing. Hij heeft een scherp gevoel voor een goed inhoudelijk debat. Zijn motto luidt: meedoen en niet aan de kant blijven staan.

Als wethouder van de gemeente Beuningen heeft hij de portefeuille: zorg, werk en inkomen. Naast zijn politieke ambities is de heer Van Teffelen 12 jaar lang bestuurslid geweest van Stichting Perspectief. Het is dus niet verwonderlijk dat de zorg zijn drijfveer is. Hij vindt dat iedereen de zorg moet krijgen die nodig is. De heer Van Teffelen is jaren werkzaam geweest als regiomanager bij de Koninklijke Horeca Nederland (Oost Brabant).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio