14 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Koopzondag in het teken van kunst!

Wijchen – Op zondag 29 augustus zijn de meeste winkels in het centrum open van 13.00 – 17.00. Deze koopzondag zal in het teken staan van kunst. Je kunt op verschillende plekken in het centrum ‘kunstige figuren’ tegen komen, zoals ‘Golila’ of metershoge papegaaien, unicorns en ‘Rainbow fairy’s’. Op de Markt, ter hoogte van het Wapen van Wijchen staat een green screen, waarmee je met alle figuren / acts op de foto kunt voor het “kasteel”.

Kunstmarkt en koopzondag

Ook wordt er één van de grootste Kunstmarkten van Nederland georganiseerd met zo’n 100 kramen met diverse kunstvormen zoals schilderijen, (pen) tekeningen, sieraden / edelsmeedwerk, keramiek, hout draaikunst, beeldhouwen, linosnede, fotografie enz. De Kunstmarkt is van 11.00 – 17.00 uur. Entree: €1,- euro, maar je doet meteen mee aan een loterij.  Win mooie prijzen tijdens de Wijchen= Winactie!

Tevens zal deze dag een loterij starten. Van zondag 29 aug. t/m vrijdag 15 okt. ontvangt iedere klant in het centrum van Wijchen bij aankoop vanaf €10,- euro één lot. Deze loten kunnen worden ingeleverd in de tonnen in de winkelstraten, waarmee elke week kans gemaakt wordt op Wijchen= Cadeaukaarten t.w.v. €250,-, 100,- en €50,- euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio