12.3 C
De Bilt

ook een lintje voor Eric Frans Ullman tijdens Lintjesregen 2023:

Renkum Woensdag kregen al tien inwoners een lintje uitgereikt. Die middag kreeg ook Eric Frans Ullman een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap. Dhr. Ullman is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Eric Frans Ullmann (24 mei 1947), Oosterbeek

Betrokkenheid en diepe interesse in mensen. Dat omschrijft Eric Frans Ullmann. Jarenlang was hij longarts bij Ziekenhuis Rijnstate, waar hij ook een belangrijke rol speelde in de totstandkoming van de stadsmaatschap longziekten en bij de fusie van de Arnhemse ziekenhuizen tot het Rijnstate Ziekenhuis. Na zijn pensionering werd hij euthanasie- en SCEN-arts bij het Expertisecentrum Euthanasie, ook wel bekend als de Levenseindekliniek.

In deze rol stond hij mensen bij, maar nam ook hun families mee in die moeilijke laatste momenten. Zijn patiënt- en mensgerichte aanpak wordt breed gewaardeerd. Sinds 2012 is hij bestuurslid van de Stichting Bio Kinderrevalidatie, ook wel bekend als het ‘Bio Vakantieoord’ en vanaf 1983 is hij ook bestuurslid van de Stichting Koningsheide. Dat is een vermogensfonds dat projecten op het terrein van de forensische psychiatrie ondersteunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio