10 C
De Bilt

Maikenshof en gemeente gaan voor minder afval

Berg en Dal – De gemeente Berg en Dal en Maikenshof Recreatie hebben op 17 november een samenwerkingsovereenkomst voor duurzaamheid ondertekend. Hiervoor gaan beide partijen samen onderzoeken hoe ze de huidige afval- en reststoffen van Maikenshof kunnen verminderen.


Omdat de verwijderingskosten van afval- en reststoffen blijven stijgen, levert het verminderen van afval vaak ook een financiële besparing op.

Maikenshof en gemeente

De gemeente Berg en Dal wil een Green Destination te zijn. Dit wil zeggen: een duurzame toeristische bestemming. Berno en Wout Hermsen van Maikenshof Recreatie willen hieraan graag een bijdrage leveren. Zij vinden het belangrijk om een duurzaam bedrijf te zijn.

Kennis delen

De Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal (STER) was ook aanwezig bij de ondertekening. Ook zij vindt het belangrijk dat Berg en Dal een duurzame toeristische bestemming is en blijft.
De STER vindt dit een mooi voorbeeldproject en gaat helpen om de kennis die bij Maikenshof wordt opgedaan, te delen met andere bedrijven.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Namens de gemeente Berg en Dal ondertekenden de wethouders Nelson Verheul en Sylvia Fleuren de samenwerkingsovereenkomst. Berno Hermsen ondertekende namens Maikenshof Recreatie.
Maikenshof verhuurt groepsaccommodaties en vergaderlocaties aan consumenten en de zakelijke markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio