Naar de wc? Geen probleem in gastvrij Renkum!

Renkum – Bezoekers van Renkum kunnen bij ondernemers terecht als de nood hoog is. Vandaag plakten zes ondernemers in de gemeente Renkum een uitnodigende sticker op het raam van hun pand, met daarop de tekst: bij ons mag je naar de wc. Vandaag kregen de ondernemers de stickers – en een bos bloemen – uit handen van wethouder Mark Sandmann (Economische Zaken).

De drempel verlagen

Meerdere ondernemers stellen al langer hun toilet graag aan bezoekers beschikbaar, als daar om wordt gevraagd. “Dan is het een mooie stap om dat bij de ingang al te laten zien met deze sticker. Want voor sommige mensen voelt die vraag stellen toch als een drempel. Nu geef je al antwoord nog vóór ze de vraag stellen: ja, natuurlijk mag dat!” aldus wethouder Mark Sandmann.

Naar de wc

Het initiatief is voorgelegd aan de ondernemersverenigingen in de gemeente, waar deze zes ondernemers enthousiast op reageerden. “We willen hiermee de gastvrijheid voor onze inwoners en bezoekers vergroten. En al is het een kleinigheid, als wij zo eenvoudig de drempel verlagen voor mensen om er op uit te gaan – dan doen we dat.” Ondernemers mogen zelf bepalen of ze een kleine vergoeding vragen en of ze iemand weigeren.

Deelnemers

De ondernemers die de sticker nu achter hun ruit hebben geplakt zijn De Oude Herbergh in
Oosterbeek, en Altijd Iets Moois, Albert Heijn, Chill, Mastbergen Fietsen (foto) en Brood en co in
Renkum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img