13.8 C
De Bilt

Voor opkikkerdagen op de Dag van Leeuwen

Beneden-Leeuwen – Opkikkerdagen organiseren voor langdurig zieke kinderen en hun families, dat is wat Stichting Opkikker doet.

Opkikkerdagen

Op de Dag van Leeuwen zijn ambassadeurs Niels Hoogma en Bas Baas aanwezig met hun Fundracers-auto. Ook Legacy Legends, een van de sponsororen van Stichting Fundracers, showt meerdere exclusieve supercars voor dit goede doel. Wil je ook het gevoel ervaren van een supercar? Neem dan plaats achter het stuur!

6.000 ambassadeurs bij Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft zo’n 6.000 ambassadeurs in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar oud. Deze kinderen – vaak zelf ziek – zetten zich op een eigen, vrijblijvende manier in voor Opkikker. De één zamelt mobieltjes in, terwijl de ander een sponsorloop organiseert op school. Dit geeft ze de kans iets te doen voor lotgenoten en daarmee een andere, pósitieve draai te geven aan hun ziekte.

Dag van Leeuwen is trots dat Stichting Opkikker aanwezig is van 11.00 uur tot 16.00 uur. Je vind ze op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen. Kaartverkoop via www.DagvanLeeuwen.nl of bij Feestwinkel Van Beuningen in Beneden-Leeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio