3.2 C
De Bilt

Over een paar dagen is het zover… De Woon Bewust markt!

Beuningen – De gemeente Beuningen organiseert aankomende zaterdag (3 november) de Woon Bewust markt. Dit jaar biedt de Woon Bewust markt ook verschillende interessante workshops aan die gratis gevolgd kunnen worden.

Workshops

Op 3 november kunnen bezoekers tussen 10.30 en 15.30 uur verschillende workshops volgen. De workshops laten de verschillende mogelijkheden zien van bewust wonen en bewust leven. Een paar workshops waar de bezoekers aan kunnen deelnemen zijn: Gezond aan de Waal, hoe de mens regie krijgt over zijn eigen gezondheid. Of Zen4U met een mindfulness workshop over bewegen en meer balans. Ook is Logopediepraktijk van Uffelen aanwezig om een workshop te geven over wat logopedie voor de bezoeker kan betekenen. En natuurlijk ook de werkgroep valpreventie met de workshop: Blijf op de Been! De markt vindt plaats in het gemeentehuis, Van Heemstraweg 46 in Beuningen. Bezoekers zijn
welkom tussen 10.30 en 15.30 uur. De markt is gratis.

Meer informatie

Er is natuurlijk nog veel meer te zien op de Woon Bewust markt. Meer informatie over de markt staat op de website www.beuningen.nl/woonbewustmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio