20.7 C
De Bilt

Evaluatie parkeerbeleid: gemeente Zevenaar benieuwd naar mening inwoners

Samen met haar inwoners wil de gemeente Zevenaar haar parkeerbeleid nog eens onder de loep nemen. Wat werkt er goed en wat kan nog beter? Welke knelpunten worden ervaren en wat kan er gedaan worden om deze op te lossen? De gemeente is benieuwd naar ervaringen van inwoners. Deze ervaringen worden gebruikt om het parkeerbeleid beter te maken.

Vul eenvoudig de vragenlijst over het parkeerbeleid in

Iedereen kan meedoen aan het onderzoek. Dit kan door het invullen van een online vragenlijst of een papieren versie hiervan. De vragenlijst invullen kan van donderdag 8 december tot en met vrijdag 30 december 2022. Online kan de vragenlijst worden ingevuld via www.zevenaarverbindt.nl. Een papieren vragenlijst kan worden opgehaald en ingeleverd bij de balie van het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het onafhankelijke onderzoek wordt uitgevoerd door adviesbureau Empaction en Opiniepijlers.

Kom langs in de bus

Op zaterdag 10 en 17 december rijden interviewers van Opiniepijlers met hun bus naar het centrum van Zevenaar om live met inwoners, bezoekers en ondernemers in gesprek te gaan. Op zaterdag 10 december staan zij op het Masiusplein van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 17 december staat de bus op het parkeerterrein aan de Haspelstraat, ook van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Met de resultaten uit het onderzoek wil de gemeente kritisch naar het parkeerbeleid kijken. Daarom is input van de inwoners erg waardevol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio