13.3 C
De Bilt

Penningmeester gezocht voor stichting STOER en MVT regio Rheden en Rozendaal

Het gezamenlijke bestuur van de stichting STOER en MVT is op zoek naar één penningmeester. STOER is verantwoordelijk voor de vrijwillige seniorenprojecten voor ouderen. MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) zet zich in voor mantelzorgers en inwoners voor wie vrijwillige hulp wenselijk is. Het werkgebied van zowel STOER als MVT is de gemeente Rheden en Rozendaal.

Bent u die penningmeester?

Bent u maatschappelijk betrokken, een kei in cijfers en denkt u graag mee met STOER en MVT? Dan zoeken zij u. U komt terecht in een warm bad, waarin men zich graag inzet voor de medemens. Het is een gezellige en sociale club. De gemeente Rheden en Rozendaal dragen de stichtingen en de vrijwilligers een warm hart toe.

Als penningmeester zet u de financiële puntjes op de i, en bent aanwezig bij de maandelijkse bestuursvergaderingen. Zo staat u dichtbij het reilen en zeilen van STOER en MVT. Meer informatie over de stichtingen vindt u op de website www.stichtingstoer.nl en Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Rheden & Rozendaal – HOME (mvtrheden.nl)

Bij interesse kunt u voor meer informatie contact opnemen met de secretaris van het bestuur via het e-mailadres  gerda.tvm@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio