9.9 C
De Bilt

Picknick Waalbrug op autoloze zondag

Nijmegen – Op zondag 16 september start de Europese Mobiliteitsweek met een autoloze zondag en picknick op de Waalbrug. De rest van de middag zijn er allerlei activiteiten van fietsworkshops, straattheater tot het NK Slowbiken. Er is van alles te doen. Als European Green Capital wil Nijmegen duurzame mobiliteit onder de aandacht brengen. Zie https://greencapital2018.nl/mobiliteitsweek voor het gehele programma.
 

Programma

Van 12.00 tot 13.00 uur is het picknicktijd op de Waalbrug voor zo’n 1000 mensen. De gratis kaarten waren eind augustus binnen een half uur vergeven. En niet voor niets; picknicken op de historische Waalbrug moet unieke beelden opleveren. Na de picknick zijn er  tot 17.00 uur demonstraties, workhops en optredens van Waalhalla, Circus Factory, het NK Slowbiken, energiefietsen, VR brillen, straatspeelactiviteiten, en nog veel meer.

Waalbrug

 
De Waalbrug is afgesloten van zaterdagavond 15 september 23.00 tot zondagavond 16 september 23.00 uur afgesloten voor al het autoverkeer. Fietsers en wandelaars kunnen wel over de brug evenals bussen en uiteraard calamiteitendiensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio