9.2 C
De Bilt

Gemeente Rheden organiseert feestavond op 29 maart voor vrijwilligers

De gemeente Rheden houdt op woensdag 29 maart een groot feest voor alle vrijwilligers die zich actief inzetten voor een fijne, schone en mooie buurt. De feestavond vindt plaats in partycentrum ‘Ons Huis’ in Rheden.

Veel vrijwilligers in Rheden

“Honderden inwoners in de gemeente zetten zich dagelijks in om hun woonomgeving schoon, heel en veilig te houden. Dat doen ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun medebewoners. Met deze feestavond willen wij onze actieve inwoners bedanken voor hun vrijwillige inzet”, zegt wethouder Dorus Klomberg.

Programma

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal op deze feestavond. De avond begint om 17.30 uur met een maaltijd, waarna wethouder Dorus Klomberg een kort welkomstwoord zal houden. Daarna wordt er een pubquiz gehouden waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Gedurende de avond voert cabaretgroep ‘De Gemeentereiniging’ korte sketches op. De avond duurt tot circa 22.00 uur.  

Aanmelden

Alle inwoners die zich actief inzetten voor een fijne, schone en mooie buurt zijn van harte welkom op deze feestavond! U kunt zich aanmelden voor deze avond via zwerfafval@rheden.nl. Er is plek voor 250 vrijwilligers, vol = vol.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio