Rhedense ambtenaar in top 100 ‘ambtenaar van het jaar’

De gemeente Rheden is trots dat haar beleidsmedewerker Marjolein Sanderman genomineerd is voor de titel ‘ambtenaar van het jaar 2021’.

Beleidsmedewerker Erfgoed in Rheden+

Marjolein is al lange tijd beleidsmedewerker Erfgoed bij de gemeente Rheden. Zij doet dat op een zodanige wijze dat dat landelijk is opgevallen. Zij staat namelijk in de top 100 van ambtenaren die in aanmerking komen voor de titel ‘ambtenaar van het jaar 2021’. Dit zijn ambtenaren die excellent presteren en die succesvolle sleutelfiguren zijn bij de overheid, wat hen tot een voorbeeld maakt voor anderen. De nominatie legt uit waarom Marjolein in deze top 100 staat.

Resultaten boeken voor de maatschappij

Marjolein Sanderman is een ambtenaar in de Engelse zin van het woord: een ‘civil servant’ die vóór, maar vooral mét de maatschappij resultaten boekt. Verbinden is haar tweede natuur. Dat doet ze al sinds jaar en dag met een deskundige, open en empathische benadering en een praktische toepassing van de regels, waardoor ze op natuurlijke wijze gezag en begrip voor het belang van erfgoed afdwingt. Iedereen kent en mag haar. Toch is zij geen push-over. Als beleidsmedewerker is zij er persoonlijk verantwoordelijk voor dat het draagvlak voor erfgoed in Rheden groot is. Een ideale ambassadeur!

Stemmen

Stemmen kan online, tot en met woensdag 20 oktober 2021 via deze link: Stembus verkiezing Ambtenaar van het Jaar geopend! – Publiek denken  of www.publiekdenken.nl en klik op evenementen. Op 14 december wordt de  uitslag bekend gemaakt.

Marc Budel, wethouder Erfgoed: ‘Ik Ben ontzettend trots op de nominatie van onze zeer gewaardeerde collega Marjolein Sanderman. De BNG Bank Erfgoedprijs voor Rheden 2019, het landelijk symposium Verbindend Verleden, stripboek Meander, de Kerkenvisie, Gebiedspaspoort Laag-Soeren, LandGOEDfestival zijn zomaar wat voorbeelden van Marjoleins bijdrage voor de Rhedense dorpen en erfgoed én voor de regio. Marjolein verdient deze titel dus help mee en stem op haar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img