Samenwerking Vierdaagsefeesten en gemeente Nijmegen blijft bestaan

Nijmegen – Gemeente Nijmegen en Stichting Vierdaagsefeesten tekenen dinsdag 17 juli 2018 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Tot en met 2022 blijven beide partijen aan elkaar verbonden bij het organiseren van de Vierdaagsefeesten.

Stichting Vierdaagsefeesten

Al jaren organiseert de stichting Vierdaagsefeesten de feesten in het centrum van Nijmegen. De voorwaarden waaronder dit plaatsvindt liggen vast in een formele overeenkomst. Deze liep tot en met dit jaar en wordt nu verlengd tot 2022. In de overeenkomst regelen de twee partijen de taken en verantwoordelijkheden die bij de organisatie horen. Voor het bedrag van 1 euro verhuurt de gemeente elk jaar openbare ruimte in het centrum aan de Vierdaagseorganisatie om de feesten te kunnen organiseren. Ook liggen afspraken over vergunningen, veiligheid, gezondheid en mobiliteit vast in de overeenkomst.

Samenwerking

Beide partijen zijn blij met de voortzetting van de samenwerking. Burgemeester Bruls: “de Stichting Vierdaagsefeesten heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare en actieve partner. Het is dan ook een logische stap dat we onze samenwerking voortzetten”.
Walter Hamers, voorzitter bestuur Stichting Vierdaagsefeesten: Deze samenwerkingsovereenkomst is uniek in Nederland en stoelt op een traditie van nu al 49 jaar. De overeenkomst onderstreept dat we gezamenlijk de schouders zetten onder Vierdaagsefeesten en daar zijn we trots op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img