De Sociale Kaart: vindt eenvoudig de juiste hulp

Mook en Middelaar – De sociale kaart op MaasBuren.nl is er voor inwoners en professionals die op zoek zijn naar hulp op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Stel bijvoorbeeld dat u wilt weten welke mogelijkheden er zijn voor maaltijden in onze gemeente. Of dat u graag lotgenoten wilt ontmoeten, maar niet zo goed weet waar te beginnen. Daar is de sociale kaart dan voor om duidelijkheid te geven.

Hoe werkt de sociale kaart?

Het platform MaasBuren.nl wordt in onze gemeente door veel inwoners, verenigingen en organisaties gebruikt. Een van de onderdelen is de sociale kaart, waar u (per thema) kunt zoeken naar actieve sociale organisaties in onze gemeente en omgeving. U vindt de sociale kaart via maasburen.nl/sociale-kaart. In de linker kolom kunt u een zoekwoord invullen of een thema selecteren. In het voorbeeld is gefilterd op “Ontmoeting”. Op de pagina komen dan de relevante organisaties in beeld die actief zijn in onze gemeente.

17 november: open inloopavond voor organisaties

Om een goedwerkende sociale kaart te kunnen bieden aan onze inwoners en professionals, zijn we afhankelijk van de organisaties die hierop thuishoren en hoe zij hun pagina vullen. Wij hebben de organisaties die bij ons bekend zijn alvast – met basisinformatie – op de sociale kaart gezet. Maar er is nog veel meer te halen uit MaasBuren.nl. Organisaties kunnen zelf het beheer over hun pagina krijgen en op die manier producten en diensten onder de aandacht brengen, openingstijden toevoegen, berichten delen of activiteiten plaatsen op de agenda van MaasBuren.

Buurtverbinders helpen

Wie hierbij hulp nodig heeft, kan op woensdag 17 november tussen 19.30 en 21.30 uur binnenlopen tijdens de inloopavond in het Gemeenschapshuis in Mook. Hier zitten de buurtverbinders klaar om u te helpen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de geldende coronaregels. Ook als uw organisatie nog niet op de sociale kaart staat, maar u dit wel graag wilt, bent u van harte welkom.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: socialekaart@maasburen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img