21.1 C
De Bilt

Stamboomcafé: op zoek naar je voorouders

Ben je nieuwsgierig naar je voorouders of wil je meer te weten komen over die ene speciale voorouder? Het Stamboomcafé van de Historische Vereniging Tweestromenland in de Bibliotheek Wijchen op woensdag 26 juni 14.00 – 16.00 uur kan je op weg helpen. Aanmelden is niet nodig.

Stamboomcafé

Tijdens deze genealogische informatiemiddag staan leden van de werkgroep Maas en Waalse Geslachten klaar om je te helpen bij je zoektocht naar je stamboom, afkomst en familiegegevens. Of je nu al een ervaren stamboomonderzoeker bent of nog aan het begin van je onderzoek staat, je bent van harte welkom! Heb je bijvoorbeeld het tv-programma ‘Verborgen verleden’ gezien en wil je meer ontdekken over jouw eigen verborgen geschiedenis? Dan zit je goed. De ervaren stamboomonderzoekers geven je graag advies en begeleiding.

Waar moet je beginnen?

Als je nog geen idee hebt waar te beginnen, neem dan in ieder geval de gegevens van je ouders en grootouders mee naar het Stamboomcafé en eventueel trouwboekjes en bidprentjes. Wie weet ga je naar huis met de namen van je voorouders uit de achttiende eeuw!

Tijdens de informatiemiddag laten de stamboomonderzoekers zien hoe je handig op internet kunt zoeken en hoe je de gevonden gegevens in een computerprogramma invoert en afdrukt. Dus, kom langs en ontdek je eigen geschiedenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio