12.7 C
De Bilt

Het is bijna zover: de Startersdag Barneveld!

Barneveld – Ben jij een (startende) ondernemer in Gelderland? Let dan goed op, want op donderdag 1 oktober vindt de eerstvolgende Startersdag plaats in Barneveld! Het kennis-, inspiratie-, en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers. Zo kun jij je oriënteren, ideeën delen, plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen én tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemer uit jouw regio!

Keynote speaker

Op de locatie van het Johannes Fontanes College zal tijdens zowel het middag-, als avondprogramma Henrie van Beusekom spreken. Henrie van Beusekom is direct vanuit de schoolbanken aan de slag gegaan met een camera veiligheidsconcept, waarmee hij een internationale onderneming wist op te bouwen. Met zijn onderneming is hij uiteindelijk actief geworden in meer dan 70 landen, hij mocht zich wereldwijd rekenen tot de marktleiders binnen haar vakgebied.

Startersdag voor nieuwsgierige ondernemers

Zijn nieuwsgierigheid, omdenkmentaliteit en positieve vooruitziende blik zorgt ervoor dat hij jou, als startende of ervaren ondernemer, kan helpen met de besluitvorming en toekomstvisies.

Seminars

De inhoud van de Startersdag bestaat uit inspirerende seminars, workshops en de informatiemarkt. Tijdens de seminars zal Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work, jou helpen om aan genoeg klanten te komen. Binnen haar visie is hier een sales- en marketingplan voor nodig. Heb jij dit nog niet? Aarzel dan niet, schrijf je in en Lizanne helpt jou op weg!


Daarnaast verteld van Ree Accountants in het seminar hoe jij als (startende) ondernemer omgaat met de administratieve rompslomp die op je afkomt. Hoe houd je overzicht? Welke verplichtingen zijn er? Hoe richt je de administratie handig in? Van Ree Accountants gaat tijdens dit seminar met jou aan de slag om antwoord te geven op deze vragen!
Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op www.startersdagen.com/barneveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio