8.2 C
De Bilt

Steun evenementensector door de gemeente Nijmegen

De gemeente Nijmegen wil de evenementensector extra steunen en start daarom de subsidieregeling Kickstart Evenementen. Er is een bedrag van € 100.000 – beschikbaar. Organisaties kunnen € 2.500 tot maximaal € 10.000 aanvragen om hun evenement coronaproof te maken.

Evenementensector

Met de subsidie kunnen organisatoren van Nijmeegse evenementen hun evenement aanpassen aan de geldende coronamaatregelen.Wethouder Monique Esselbrugge: “We zijn er allemaal aan toe om elkaar weer te kunnen ontmoeten en te kunnen genieten van muziek, optredens en voorstellingen.

Kickstart evenementen

Nijmegen heeft een groot aanbod aan evenementen dat we koesteren. Om ervoor te zorgen dat we hiervan kunnen blijven genieten – zodra het weer kan – helpen we ondernemers in de evenementenbranche graag op weg.” De Kickstart Evenementen subsidieregeling is onderdeel van het 6e pakket aan maatregelen dat de gemeente neemt, om organisaties in de stad te ondersteunen. Kijk voor de voorwaarden en het indienen van een aanvraag op nijmegen.nl/subsidiekickstart De regeling kan worden aangevraagd van 1 juni t/m 4 juli 2021. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio