Stichting Lauwe On Ice in een nieuw (winters) jasje

Beneden-Leeuwen – Op 30 mei is Stichting Lauwe On Ice opgericht. Lauwe On Ice is een driejaarlijks terugkerend schaatsevenement in Beneden-Leeuwen.

 

Vijf edities

Lauwe On Ice vond de afgelopen vijf edities plaats onder de paraplu van ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen. Na de editie van 2016 heeft de ondernemersvereniging aangegeven dat het evenement niet meer op deze wijze kan plaatsvinden. Daarop heeft het vijftal, Jack van Dijk, Paul Tromp, Sandra Jansen, Gieke van Oijen en Esther Oosterhout de zelfstandige Stichting Lauwe On Ice opgericht. Alle vijf de bestuursleden hebben bij eerdere edities een bestuursfunctie bekleed.

Lauwe on Ice 2019

Het nieuwe bestuur wil in 2019 weer een editie van Lauwe On Ice organiseren. Het evenement duurt twee weken en vindt in november plaats in het hart van Beneden-Leeuwen. Daar staat een ijsbaan met een tent. Er kan twee weken lang naar hartenlust geschaatst worden. In de tent is van alles te doen. Voor elke leeftijdscategorie is er een middag of avond. Te denken valt aan de bingoavond, de middag voor de ouderen, maar ook een Tiroler-avond voor jong en oud. In de winter van 2019 vindt hopelijk de zesde editie plaats.

Vrijwilligers

Lauwe On Ice is een evenement voor en door de Leeuwenaren. Het bestuur organiseert samen met de verschillende commissies en vrijwilligers Lauwe On Ice, en kunnen natuurlijk niet zonder de vele sponsoren. Het unieke aan dit driejaarlijkse ijsfestijn is dat de gehele twee weken wordt gedraaid met hulp van de vrijwilligers die zo een centje kunnen verdienen voor hun vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img