12.2 C
De Bilt

Gratis training ‘Samen Dementievriendelijk’ in gemeente Rheden

Het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken biedt samen met Alzheimer Nederland en de gemeente Rheden gratis trainingen ‘Samen Dementievriendelijk’ aan. De eerst­volgende training in de gemeente Rheden is op woensdag 20 september in het Dorpshuis in Rheden.

Dementie komt steeds vaker voor. 1 op de 5 mensen krijgt met deze ziekte te maken. Je weet nooit wanneer jij met dementie te maken krijgt in jouw omgeving. Bijvoorbeeld op je sportvereniging, in de supermarkt of in je familie.

Samen Dementievriendelijk

Weet jij hoe je iemand met dementie een helpende hand toesteekt? In de gratis training ‘Samen Dementievriendelijk’ leer je hoe je met dementie kunt omgaan, de signalen kunt herkennen en iemand met dementie kunt helpen. Deelnemers van eerdere trainingen waren hierover erg enthousiast en gingen met goede handvatten weer huiswaarts. Samen zorgen we ervoor dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen doen in onze samenleving en maken we de gemeente Rheden dementievriendelijk.


De eerstvolgende training in de gemeente Rheden is op woensdag 20 september van 19.30-22.00 uur in het Dorpshuis in Rheden (Meester B. van Leeuwenplein 3). Aanmelden voor de trainingen kan via de aanmeldknop op www.netwerkdementiearnhemeo.nl/training. Let op: voor de trainingen geldt vol = vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio