23.7 C
De Bilt

Veel vertier tijdens Dierense Dwaze Dag op 29 juni

Op zaterdag 29 juni vindt de Dierense Dwaze Dag plaats op en rond het Callunaplein in Dieren. Ondernemers, verenigingen, de jeugd en particulieren zorgen ervoor dat het een dag vol vertier voor het hele gezin wordt. Extra fijn voor hen is het dan ook dat de Wilhelminaweg die dag weer open is voor verkeer, de winkels aan de Wilhelminaweg en het winkelcentrum daardoor beter bereikbaar is.

Dierense Dwaze Dag

“Het wordt een dag vol plezier met een braderie, kleedjesmarkt, ruimte voor verenigingen om zich te presenteren en activiteiten voor de kleinsten onder ons.“, aldus centrummanager Ben Denekamp. “Juist de ondernemers kunnen deze dag goed gebruiken. Ze merkten de afgelopen periode de winkels aan de Wilhelminaweg en het winkelcentrum niet vanaf de Wilhelminaweg te bereiken was en hopen dus ook dat inwoners uit Dieren en omstreken die zaterdag massaal komen genieten van alles dat het winkelcentrum te bieden heeft.”.

Naast de activiteiten zijn er gedurende de Dierense Dwaze Dag diverse optredens en komt er een levensgroot schaakbord. Ook de winkeliers aan de Wilhelminaweg (de boulevard) zorgen voor wat leuke gezellige dingen, zoals een terras met koffie en thee, een springkussen en diverse kramen met lekkernijen.

Dorpswethouder Dorus Klomberg vult aan: “De herinrichting van de Oranjebuurt in Dieren zorgt, zoals altijd bij werkzaamheden, voor hinder en ongemak. Voor buurtbewoners, en in dit geval ook voor ondernemers die vanwege de afsluiting van de Wilhelminaweg niet vanuit alle richtingen goed te bereiken waren. Ik ben blij dat de werkzaamheden aan de Wilhelminaweg zijn beëindigd en ik hoop dan ook dat velen de weg naar het centrum weten te vinden tijdens de Dierense Dwaze Dag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio