14.5 C
De Bilt

Vlinderconcert door zangkoor Hullie voor Stichting Vlinderkind

Zondag 21 mei geeft zangkoor Hullie een concert in Kulturhus d’n Dulper in Boven-Leeuwen. De middag begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 7,-. Dit bedrag komt bijna geheel ten goede aan de stichting Vlinderkind.

Stichting Vlinderkind

Stichting Vlinderkind strijdt al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg.

Zangkoor Hullie

U krijgt voor het bescheiden bedrag een concert van zangkoor Hullie. Zangkoor Hullie (20-25 leden, met eigen combo) brengt in mei 2023 al 10 jaar liedjes ten gehore gezongen in het Maas en Waals dialect, met leden uit geheel Maas en Waal! U krijgt in de pauze koffie of thee met een pannenkoek.

Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop kunt u in verschillende kraampjes allerlei handvaardigheidsartikelen kopen. Dat gaat van poppenkleertjes, tot felicitatiekaartjes, lampjes, tasjes, versieringen, mutsjes etc. Ook de opbrengst van de verkoop is bestemd voor stichting het Vlinderkind.

Tickets

U kunt tickets kopen bij Wil van Kempen (0487-592901) in Boven-Leeuwen, Kulturhus d’n Dulper en via de leden van zangkoor Hullie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio