9.8 C
De Bilt

Een warm gebouw voor jou en mij

Renkum We staan nog op nummer 1, maar of we die positie blijven houden wordt spannend! Wij zijn als enige Veluwse kerk van de 69 deelnemende kerken uit Overijssel en Gelderland genomineerd door een vakkundige jury, die uit dat aantal tien kerken als kanshebber uitkoos.

Met één druk op de knop kun je de Stichting Maria van Renkum 1000 euro rijker maken! Geld dat hard nodig is om de kapotte verwarmingsinstallatie te vervangen. Daarvoor is 50.000 euro nodig. De Stichting doet haar best de kerk etc. voor de dorpsgemeenschap te behouden en draagt zorg voor het onderhoud. Iedereen kan tot 1 september zijn of haar stem uitbrengen op www.gastvrijekerk.nl. Het kost je weinig moeite en mede door de te ontvangen publieksprijs kan  de kerk elke dag van 9 tot 16 uur geopend blijven voor iedereen die stilte zoekt voor gebed of meditatie, een kaarsje bij Maria van Renkum wil opsteken of om het gebouw qua architectuur te bewonderen.

We zijn een actie gestart “Een warm gebouw voor jou en mij”!

We willen voor a.s. oktober 25.000 euro zien te verwerven in contanten of in de vorm van obligaties (renteloze leningen van 250 euro per stuk). De overige 50% wordt dan geschonken. Iedere euro telt. Stort een bedrag op het rekeningnummer van de  Stichting Maria van Renkum NL53 INGB 0009 0098 81 onder vermelding van “Actie Verwarming”.  Voor meer informatie zie wwww.stichtingmariavanrenkum.nl (o.a. obligatieformulier) of bel 0317314957.

Dank voor je steun aan het behoud van het mooie kerkgebouw, het fraaie park, waar iedereen zomaar kan binnenlopen, rondlopen of een concert etc. kan bijwonen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio