23.8 C
De Bilt

Wie zijn de beste (thuis)werkgevers van 2020?

Arnhem-Nijmegen – Zo Werkt Het en Slim & Schoon Onderweg zijn op zoek naar de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Het vroeg van veel mensen een hoop aanpassingsvermogen. Tegelijk hebben veel organisaties hun werknemers geholpen om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Wie deed dit het beste? Nomineer jouw (thuis)werkgever!

De beste (Thuis)Werkgevers

Door COVID-19 moesten mensen die thuis kúnnen werken in korte tijd een fijne en productieve thuiswerkplek creëren. Dit vaak gecombineerd met een partner die ook vanuit huis werkt, thuisscholing van jonge kinderen én met nieuwe middelen om met collega’s en klanten te blijven communiceren. Ook de mensen die wel gewoon op locatie moesten werken, hebben zich moeten aanpassen door op andere manieren of tijden naar hun werk te reizen. Gelukkig hebben tal van organisaties zich ingespannen om deze nodige aanpassingen te faciliteren voor hun werknemers.

Zo Werkt Het Award 2020

Als blijk van waardering voor deze organisaties gaan Zo Werkt Het en Slim & Schoon Onderweg op 16 maart 2021 – precies één jaar na de start van de lockdown – een award uitreiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar. Werknemers kunnen hiervoor hun organisatie nomineren via www.zowerkthet.nl/award. Op 16 maart worden de awards uitgereikt in vier verschillende poules, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle prijs. Ook benoemen de regionetwerken trotse regionale winnaars; Slim & Schoon Onderweg bijvoorbeeld doet dit voor de regio Arnhem-Nijmegen. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert kans op leuke prijzen zoals een mooie city e-bike van Muto.

Bijzondere initiatieven

De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers door heel het land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun organisatie van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever inspirerende digitale events georganiseerd om de teamspirit erin te houden, een ander zorgde dat zijn werknemers een deugdelijke inrichting van hun thuiswerkplek ontvingen en weer een ander verzorgde met regelmaat voedzame thuislunches voor zijn personeel.

Over Zo Werkt Het en Slim & Schoon Onderweg

Zo Werkt Het is een initiatief en samenwerkingsplatform van elf mobiliteitsregio’s, zoals het programma Slim & Schoon Onderweg in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit programma werkt aan regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel werken en duurzaam reizen. Met relevante tools, tips & tricks helpen Slim & Schoon Onderweg en Zo Werkt Het organisaties om flexibel werken en duurzaam reizen nog beter te faciliteren voor hun werknemers. Om zo samen naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland toe te werken. Een nieuwe manier van werken & reizen? Zo Werkt Het.

Meer informatie

Meer over deze campagne vind je op www.zowerkthet.nl/award. Werkgevers die geadviseerd willen worden over duurzame mobiliteitsoplossingen, lezen hier meer over op www.zowerkthet.nl/regio-arnhem-nijmegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio