12.2 C
De Bilt

Wijkuitvoeringsplan Dieren-West: nog even tijd om te reageren bij gemeente Rheden!

Rheden – Inwoners van de wijk Dieren-West hebben nog één week de tijd om hun mening te geven over het wijkuitvoeringsplan Dieren-West. Op maandag 4 september sluit de consultatiefase.

De gemeente Rheden maakt samen met de bewoners van Dieren-West plannen voor een aardgasvrije, duurzame wijk. Om dat te bereiken wordt in het werkdocument van het plan voorgesteld fors in te zetten op energiebesparende maatregelen, zo veel mogelijk zonnepanelen op daken, warmtepompen en het op orde brengen van het elektriciteitsnetwerk.

Wijkuitvoeringsplan

Begin juni gaf het college van B en W het werkdocument van het plan vrij voor consultatie. In de afgelopen maanden is de gemeente de wijk ingegaan om hierover met de bewoners in gesprek te gaan. Online kunnen de wijkbewoners nog reageren tot maandag 4 september. Het werkdocument is te vinden op www.watisjouwrheden.nl/wijkuitvoeringsplan-dieren-west.

Na de consultatiefase worden alle reacties beoordeeld en verwerkt bij het opstellen van het definitieve wijkuitvoeringsplan voor Dieren-West. Komend najaar stelt de gemeenteraad het eerste plan binnen gemeente Rheden definitief vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio