16.4 C
De Bilt

PvdA draagt Yasemin Cegerek voor als wethouder gemeente Brummen

De PvdA Brummen-Eerbeek is bijzonder verheugd dat Yasemin Cegerek zich beschikbaar wil stellen voor de functie van wethouder in de gemeente Brummen. Yasemin Cegerek is tot vorig jaar wethouder in de gemeente Heerde geweest en was daarvoor Tweede Kamerlid. Een ervaren bestuurder met een breed inhoudelijk achtergrond en een goed netwerk op regionaal en landelijk niveau.

Yasmin Cegerek

Als wethouder was Yasemin verantwoordelijk voor onder andere werk en inkomen en cultuur. Als Tweede Kamerlid was ze verantwoordelijk voor milieu en ruimtelijke Ordening. Daarnaast is ze ook rapporteur circulaire economie geweest en initiatiefnemer van het Rijks brede programma circulaire economie. Vóór haar Kamerlidmaatschap is Yasemin ook Provinciaal Statenlid geweest in Gelderland.


Yasemin kijkt er naar uit om een bijdrage te leveren aan het bestuur van onze gemeente. Zoals ze zelf zegt: “Ik woon in Apeldoorn, op een steenworp afstand de gemeente Brummen en lever heel graag een bijdrage om van Brummen een nog mooiere, duurzame en sociale gemeente te maken. De formele voordracht van Yasemin door de fractie van PvdA vindt plaats tijdens de gemeenteraadsvergadering van 7 september a.s. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio