22.9 C
De Bilt

Zomerse sferen tijdens Anjerconcert op 22 juni in Beuningen

Beuningen – Het wordt swingen op vrijdagavond 22 juni in Beuningen. De gemeente Beuningen en het Veteranenplatform Beuningen organiseren een uniek Anjerconcert. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht komt hun show ‘Summertime’ spelen. Het concert is gratis en vindt plaats op het Asdonckterrein in Beuningen. Iedereen is van harte welkom.

Onder leiding van dirigent Lute Hoekstra staat het orkest garant voor een avond barstensvol zonnige hits met een swingend zomerprogramma. Zangeres Erica Yong is in Summertime de gastvocaliste. Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Avicii.

Asdonckterrein

Het Asdonckterrein wordt speciaal omgetoverd tot een concert-terrein. Er komt een groot podium, er is horeca en er zijn statafels. Voor mensen die iets minder ter been zijn, is er een speciale plek gereserveerd. Er staan ook een aantal stoelen.

Anjerconcert gratis

Iedereen is van harte welkom. Veteranen, familie, vrienden en jong en oud. Ook belangstellenden uit de regio zijn welkom. Het concert is gratis en duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

Parkeren

Wie met de fiets komt, kan deze parkeren bij het Asdonckterrein. Degene die met de auto komen, kunnen deze parkeren bij het gemeentehuis (Van Heemstraweg 46), bij de kerk, in het centrum of op het Asdonckterrein.

Veteranenbijeenkomst

Op vrijdag 22 juni vindt de gemeentelijke Veteranenbijeenkomst plaats voor veteranen uit de gemeente Beuningen. Aansluitend aan de gemeentelijke Veteranenbijeenkomst is het Anjerconcert waar iedereen uit de gemeente en omstreken welkom is. De gemeente Beuningen en het Veteranenplatform Beuningen organiseren samen het Anjerconcert. Het doel van het Anjerconcert is om meer maatschappelijke waardering voor veteranen te krijgen. Het samenbrengen van inwoners en veteranen is ook een belangrijk doel.

Kijk voor meer informatie en het programma op www.beuningen.nl/anjerconcert. Een voorproefjevan het concert is te vinden op www.youtube.com/watch?v=iZ7HronnmF4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio