12.7 C
De Bilt

Zwemmen met een maatje meer in het Biljoenbad

Wanneer je wilt bewegen, is zwemmen heel gezond. Maar de drempel om naar een zwembad te gaan, kan hoog zijn, omdat je je bijvoorbeeld niet prettig voelt in je badkleding. Voor mensen met een maatje meer is er in het Biljoenbad aan de Gruttostraat 3 in Velp een besloten zwemgroep, in een prettige en vertrouwde omgeving.

Focus op intervaltraining met zwemmen

Het lichaamsgewicht wordt als het ware gedragen door het water. Gewrichten en spieren worden minder belast waardoor de kans op blessures kleiner is. Bewegen in het water heeft een zeer positief effect op hart en bloedvaten en herstel bij ziektes.

Iedereen doet mee op eigen tempo

In de lessen draait alles om conditieverbetering, ontspanning, gezelligheid en gewicht verliezen. Iedereen doet mee op eigen tempo en met zijn of haar eigen doelen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste zwemdocent.

De les voor mensen met een maatje meer is een besloten groep, een intake met een beweegcoach is daarom verplicht. De lessen vinden plaats op woensdag van 12.00 tot 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op Biljoenbad | Zwemmen met een maatje meer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via sportstimulering@rheden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio