12.8 C
De Bilt

Aa en Hunze kijkt terug op geslaagd Festival van Nu en Dan!

Gieten – Het verbinden van binnen en buiten, op andere manieren (samen)werken en het 20-jarig bestaan van de gemeente zijn maandag 1 oktober samengebracht in het Festival van Nu en Dan. Een bijeenkomst van de gemeente Aa en Hunze waaraan alle medewerkers en het college hebben deelgenomen. Ondanks de regen kijken ze terug op een geslaagde dag!

 

Alle medewerkers en het college werden ’s ochtends bij de Schaapskooi in Balloo ontvangen. Na de aftrap van burgemeester Ton Baas werd er begonnen met een spetterende percussie act waarbij alle medewerkers samen voor een mooi optreden hebben gezorgd. Daarna vertrokken ze in groepen naar dorpen en kernen in de gemeente Aa en Hunze. Hierbij werden ze begeleid door een inwoner die hen de bijzondere plekjes van het dorp heeft laten zien. ’s Middags hebben de groepen gepresenteerd wat ze ’s ochtends gezien en beleefd hebben aan de collega’s tijdens het Festival van Nu en Dan.

Festival van Nu en Dan

Op het Festival van Nu en Dan konden medewerkers genieten van lekkere gerechten van diverse lokale foodtrucks. Daarnaast waren er verschillende optredens, kon men dansen in een stille disco en liep er een bijzondere act rond om het publiek te verrassen.

De wethouders zijn enthousiast over de dag! Wethouder Bas Luinge: “De samenwerking tussen de medewerkers en inwoners zorgt voor harmonie. Het is makkelijk als je elkaar kent en kunt laten zien wat er speelt.” Wethouder Henk Heijerman vult aan: “Deze bijeenkomst was bedoeld om met en van elkaar te leren. Door de gemeente (nog) beter te leren kennen, weten medewerkers nog beter waarvoor ze hun werk doen: om de gemeente Aa en Hunze mooi te houden en elke dag een beetje mooier te maken!” Wethouder Co Lambert beaamt dit: “De verbintenis tussen inwoners en ambtenaren maakt het makkelijker om naar buiten te gaan. Deze personeelsbijeenkomst was een mooie dag om hier handen en voeten aan te geven en elkaar te leren kennen!”

Vervolg

Alle informatie die de ambtenaren hebben opgedaan in de verschillende dorpen hebben ze gedeeld met collega’s. Al deze informatie wordt verzameld en dit wordt binnenkort ook aan de dorpskenners teruggekoppeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio