11.8 C
De Bilt

Albert Zoer wint Grote Prijs van CH Eext

De Grote Prijs van het CH Eext is ge­wonnen door Albert Zoer. De ruiter uit Echten klopte met zijn paard Jojo in de bar­rage zeven tegen­standers. In een spannende barrage klopte hij zijn tegenstanders met een tijd van 39,01 seconden. De tweede plek ging naar Maurice Stevens met het paard Kivora, hij had een doorkomsttijd van 41,67 seconden. Derde werd Michiel Brusse met het paard Duran TK Z in een tijd van 44,20 seconden.

Het bestuur van Concours Hippique kijkt terug op een 93e editie die goed verlopen is. Het was een drukbezocht en sfeervol concours met af en toe een drup regen.

Naast Albert Zoer nog meer spektakel bij de dressuur

Op vrijdag startte het vier daagse evenement met de dressuur. De Z-klassen en subtop werden verreden. In de avond stond de kür op muziek op het programma. Deze werden afgewisseld met spectaculaire shows. Dat bracht veel publiek op de been. Ruiter Marten Luiten was de winnaar van de kür op muziek. Op de andere dagen werd er gesprongen, zowel de pony’s als de paarden verschenen in de prachtige zandpiste in Eext. Traditiegetrouw werd het concours op de Pinkstermaandag afgesloten met de hoogste klassen springen en de Tuigpaarden en Hackneys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio