12.3 C
De Bilt

Auto in vlammen aan Zuidenveld in Assen

Assen – Even voor 01.oo uur vannacht werden hulpdiensten opgeroepen voor een brand aan het Zuidenveld in Assen. Het zou gaan om een auto op een parkeerplaats voor een sportschool. Bij aankomst bleek het voertuig al volledig in vlammen omhuld te zijn.

Autobrand mogelijk aangestoken

Het bluswerk moest vooral voorkomen dat andere voertuigen of het naastgelegen pand van een sportschool vlam zouden vatten. De auto zelf was niet meer te redden. Ter plaatse werd geconstateerd dat het voertuig mogelijk met ‘een vloeistof’ was overgoten. Reden om te onderzoeken deze brand dus was aangestoken. Verder onderzoek moet dat nog uitwijzen.

Geschrokken

Omwonenden waren natuurlijk geschrokken van het nachtelijke vuur. Het is onduidelijk of het betreffende voertuig, of de locatie doelbewust was uitgekozen. Wellicht zijn er nog getuigen die iets of iemand hebben gezien of gehoord rondom de tijd van de brand of beelden hebben uit de buurt. Mochten zij nog niet met de politie gesproken hebben, kunnen zij hun informatie altijd nog doorgeven via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen dan kan dat via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Restanten van het voertuig – Foto © Perry Brouwers – Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio