14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Auto meerdere malen over de kop aan de Taarloseweg in Assen; 3 gewonden

Assen – Vanavond vond rond 20.15 uur een eenzijdig ongeval plaats aan de Taarloseweg, nabij het buurtschap Ubbena. Een personenauto is daar door nog onbekende oorzaak, meerdere malen over de kop geslagen.

Auto terug op wielen

De auto lijkt ergens de macht over het stuur verloren te zijn en is van de weg geraakt. Hierbij is het voertuig ook net over een sloot in een weiland terecht gekomen. Daarvoor was het voertuig enkele malen over de kop geslagen. Wel is de personenwagen op alle vier de wielen tot stilstand gekomen.

3 gewonden afgevoerd

Er waren 3 inzittenden in het voertuig. Er waren ook 3 ambulances ter plaatse. De brandweer legde een tijdelijke brug over de sloot. Twee slachtoffers konden zelfstandig naar de ambulance toe. Eén slachtoffer lijkt ernstiger gewond en is op een rugplank gezekerd. Alle 3 de gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

Ongeval Taarloseweg Assen
Ongeval Taarloseweg Assen – Foto: © Perry Brouwers – Regio Online

Onderzoek

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie zal een uitgebreid onderzoek doen om de mogelijke oorzaak te achterhalen. Wel is duidelijk dat het voertuig total loss is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio