16.5 C
De Bilt

Auto rijdt slootje in en schampt tegen boom; inzittenden blijven ongedeerd

Assen – Aan de Professor Prakkeweg in Assen verloor gisteravond vlak voor middernacht, een automobilist de macht over het stuur en reed een slootje in aan de kant van de weg. Er waren ook twee andere inzittende in de auto. Hij kwam schuin op een helling met de neus in een ondiep slootje tot stilstand.

Automobilist heeft heel veel geluk gehad

Een ambulance is ter plaatse geweest, maar hoefde verder niemand na te kijken. Alle inzittende wisten ongedeerd en zelfstandig uit het voortuig te komen. Aan de beelden is echter wel te zien dat de bestuurder en de passagiers een engeltje op hun schouder hebben gehad, want lang de kant van de weg staat eerst een enorme rij met bomen. Hoewel de auto een boom geschampt heeft en in een spin terecht kwam, had dit veel erger kunnen aflopen volgens de politie.

Afslepen

De auto moest worden afgesleept door de bergingsdienst en kon niet meer zelfstandig verder rijden. Hoewel zichtbare schade mee lijkt te vallen, zal dat verder bij een garage uitgezocht moeten woorden. Over de oorzaak van het eenzijdig ongeval is niets bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio