20 C
De Bilt

Bartje is jarig, Assen viert feest

Assen – Op zaterdag 5 september viert Assen de verjaardag van Bartje. Ook dit jaar laten binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum deze gebeurtenis in de binnenstad natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. 

Wie jarig is trakteert!

Bartje bidt nog steeds niet veur Brune Bonen maar wil wel zijn verjaardag in de binnenstad Assen vieren. Omdat hij op dit moment geen groots feest kan geven heeft hij besloten om cadeaus uit te gaan delen. Het beroemde ventje heeft 1000 cadeaus en daarom heeft hij zijn broertjes ook opgetrommeld om samen uit te delen.

Tussen 12.00 en 16.00 uur lopen ze in de binnenstad Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum rond. Ze delen aan alle kinderen een superleuk rugzakje uit met daarin lekkers, leuks en fijne aanbiedingen van diverse lokale ondernemers. Natuurlijk ontbreekt ook de feestmuziek niet!

Winactie: maak kans op € 50,- gratis speelgoed

Bartje was dol op spelletjes en trakteert daarom nog op een leuke winactie! Wat moet je hiervoor doen? Maak een foto met zijn tas, zet deze foto op jouw Instagramaccount met de hashtag #bartjesverjaardag2020 en tag @ditisassen, @mercuriuscentrum en @winkelcentrumdetriade.

Vier Bartjes verjaardag mee

De 2 winnaars met de leukste foto’s winnen € 50,- gratis speelgoed. Dus alle reden om op 5 september naar de binnenstad te komen en zijn verjaardag mee te vieren! Het verjaardagsfeest is een samenwerking van binnenstadorganisatie Vaart in Assen, winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio