13.1 C
De Bilt

Bevrijdingsfestival Drenthe zoekt vrijwilligers

Drenthe De organisatie van het Bevrijdingsfestival Drenthe is op zoek naar helpende handjes voor op en rondom 5 mei 2022. In totaal hoopt het festival op de medewerking van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers.

Vrijwilliger voor bevrijdingsfestival Drenthe

“Alle hulp is welkom, samen maken we er een mooi feest van.”, aldus festivaldirecteur Herbert Jansen. “Zonder vrijwilligers is er simpelweg geen Bevrijdingsfestival Drenthe. De afgelopen jaren is er veel aandacht besteed aan de rol van vrijwilligers binnen het evenement en dat is iets wat wij graag koesteren en uitbouwen.”, vervolgt hij.

Divers scala aan functies

Het aanbod aan vrijwilligerswerk is zeer divers. Zo is het Bevrijdingsfestival Drenthe bijvoorbeeld op zoek naar aanpakkers voor in de op- en afbouw. Op 2, 3 en 4 mei wordt het festival aan de Baggelhuizerplas in Assen opgebouwd en op 6 en 7 mei vindt de afbouw plaats. Jansen legt uit: “We willen het terrein schoner achterlaten dan dat we het aantreffen en daarom is alle hulp meer dan welkom”.

Ook in de teams ‘promotie en hosting’ en ‘accreditatie’ is er nog ruimte voor enthousiaste vrijwilligers. De dames en heren van promotie en hosting zijn vaak het eerste aanspreekpunt en contact met de bezoekers. Festivalgangers kunnen bij hun terecht met vragen. Het accreditatie-team zorgt ervoor dat ieder personeelslid op het festival de juiste toegang heeft en zijn of haar werk goed kan uitoefenen.

Vrijwilligerswerk 2. Foto: bevrijdingsfestival Drenthe

Lijkt het je leuk om op of rondom 5 mei je steentje bij te dragen aan het Bevrijdingsfestival Drenthe? Meld je dan snel aan via of bekijk het complete aanbod vrijwilligerswerk op www.bevrijdingsfestivaldrenthe.nl.

Line-up

De eerste band wordt aanstaande vrijdag bekendgemaakt via social media. De overige artiesten worden de komende weken wereldkundig gemaakt. Wel kan de organisatie alvast verklappen dat er, net als afgelopen jaren, weer een dance stage zal komen voor de jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio