5.7 C
De Bilt

Bibliotheken in 9 Drentse gemeenten gesloten van 23 t/m 25 maart

Alle vestigingen van de Bind bibliotheken zijn gesloten van zaterdag 23 maart vanaf 14.30 uur tot en met maandag 25 maart 2024. Gedurende deze periode is de online dienstverlening ook beperkt. Het betreft de bibliotheken in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld en De Wolden.

Om de dienstverlening voor leden en bezoekers te verbeteren, moet er een aantal aanpassingen gedaan worden in de bibliotheeksoftware. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, gaan de 34 vestigingen in de genoemde gemeenten dicht van zaterdag 23 maart vanaf 14.30 uur tot en met maandag 25 maart.

Bibliotheken aantal dagen gesloten

Het is op deze dagen niet mogelijk om boeken te lenen, te reserveren of terug te brengen in de bibliotheken. Een uitzondering geldt voor vestigingen die onderdeel uitmaken van een multifunctionele accommodatie. Op deze locaties zal een container staan om boeken in te leveren.

Ook is het niet mogelijk om gebruik te maken van online dienstverlening op de website van de bibliotheek (bindbibliotheken.nl) en de Bibliotheek Wise-app.

Boekenliefhebbers hoeven zich tijdens dit lange weekend niet te vervelen. Het downloaden van e-books en luisterboeken via de landelijke online Bibliotheek is tijdens deze periode namelijk wél mogelijk.

Op dinsdag 26 maart 2024 is iedereen weer van harte welkom in alle vestigingen. Bij vragen kunnen leden en bezoekers contact opnemen met de bibliotheek of de klantenservice van Biblionet Drenthe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio