13.2 C
De Bilt

Binnenstad Assen klaar voor heropening

Assen – Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heeft samen met de gemeente de binnenstad klaar gemaakt voor de gedeeltelijke heropening. Met de terugkomst van onze gastdames en -heren, nieuwe signing in de straten, posters met de maatregelen in de winkels en frisse nieuwe dranghekhoezen en banieren is de binnenstad klaar voor de ontvangst van bezoekers.

Assen klaar

Woensdag 28 april mag er weer zonder afspraak gewinkeld worden en van 12:00-18:00 uur kunnen de terrassen weer gebruikt worden. Binnenstadsregisseur Kjeld Vosjan van Vaart in Assen is blij met de heropening: “Helaas moeten onze cultuurondernemers nog even geduld hebben, maar voor de horeca zijn dit eindelijk de eerste activiteiten na vele maanden. En het is natuurlijk geen volledige heropening, maar wat reuring in de binnenstad kunnen alle ondernemers wel gebruiken.

Verantwoord en veilig

We hebben afgelopen zomer bewezen dat we op een verantwoorde, veilige en aangename manier onze gasten kunnen ontvangen. Als we ons allemaal aan de aanwijzingen houden, kunnen we prima bezoekers ontvangen. En als blijk van waardering voor de bezoekers delen onze gastdames en -heren een klein presentje uit, de komende weken, namens alle ondernemers”.

Controle belangrijk aspect

Bang voor excessen of te veel drukte is Vosjan niet: “Beter gecontroleerd op het terras en in de binnenstad, dan ongecontroleerd met z’n allen in het park als je het mij vraagt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio