11.5 C
De Bilt

Boscamping Zwanemeer plaatst informatie(z)uil

Gieten – Met trots onthullen wethouder Bas Luinge en eigenaressen Leonie en Renee Vorenkamp de nieuwe informatie(z)uil aan Boscamping Zwanemeer.

Droom wordt werkelijkheid

De droom om een eigen recreatieonderneming te starten is er altijd al geweest bij de tweelingzussen uit Gieten. Wanneer zij thuiskwamen van hun verre reizen, bleven zij zich verwonderen over het landschap van de Drentse provincie. Vanaf begin 2022 nemen ze daarom samen camping Zwanemeer over. Hiermee combineren zij hun passie voor de natuur en avontuur.

Natuur en educatie

“We kunnen echt ons eigen sausje eroverheen gooien” aldus Renee. “Daarbij ligt de focus op de op natuur en educatie”. De eigenaressen investeren daarom in duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen en ecologische schoonmaakmiddelen. De informatiezuil bestaande uit een houten uil past dan ook heel mooi bij ons concept!”.

Lokale informatie

Door de QR-code of NFC-chip op de informatiezuil te scannen, zien passanten verschillende wandel- , fiets- en ruiterroutes. Daarnaast staat er informatie op over plekken waar toeristen bijvoorbeeld hun fiets kunnen laten repareren en waar zij een kop koffie kunnen drinken.
De zuilen worden gemaakt voor en door ondernemers uit de gemeente Aa en Hunze in samenwerking met de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio