13.1 C
De Bilt

Brand in woning Sparrenlaan in Assen, slachtoffer met rookinhalatie opgenomen

Assen – Om 21.00 uur vanavond kregen de hulpdiensten in Assen van een woningbrand aan de Sparrenlaan in Assen. Meerdere brandweerwagens gingen ter plaatse, evenals politie en een ambulance. In de woning was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan, wat binnen in het huis voor de nodige rookontwikkeling zorgde.

Oefenen om de hoek bij Sparrenlaan

Soms moeten dingen gewoon zo zijn, want toen het alarm werd gegeven was de brandweer net om de hoek bezig met een oefening. Daardoor konden zij zeer snel ter plaatse zijn. Meerdere wagens werden ingezet om te blussen. Het vuur in het huis moest eerst onder controle worden gebracht. Toch is de brandweer ook bezig het dak te benevelen. Hiermee kunnen zij doorslag naar het dak proberen te voorkomen, of te te bestrijden. Voor nu lijkt het om voorkomen te gaan. De brand is niet uitslaand.

  • Woningbrand Sparrenlaan Assen 001 Perry Brouwers
  • Woningbrand Sparrenlaan Assen 003 Perry Brouwers
  • Brandweer Assen Sparrenlaan 001 Perry Brouwers
  • Politielint Perry Brouwers
  • Woningbrand Sparrenlaan Assen 004 Perry Brouwers

Slachtoffer krijgt rook binnen

Ambulancepersoneel moest een bewoner nakijken vanwege rookinhalatie. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is voor nu nog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio