17.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Energiefestival Assen: Een event gewijd aan Duurzaamheid en Innovatie

Op 11 april 2024 zal Assen bruisen van energie tijdens het Energiefestival Assen. Dit dynamische evenement, op initiatief van Ondernemend Assen en de gemeente Assen brengt een dag vol inspiratie, educatie en innovatie op het gebied van duurzaamheid en energie. Het festival vindt plaats bij Interzorg Service Centrum en Actium op het bedrijventerrein Messchenveld. Aan het festival werken diverse ondernemers uit Assen en omgeving mee en tonen hier hun nieuwste elektrische en waterstof voertuigen. Ervaar, voel en proef en kom in contact met andere ondernemers uit Assen of Drenthe.

Energiefestival

Het Energiefestival kent diverse betrokken partners die ondernemers een stap verder kunnen helpen, zoals: Ik ben Drents Ondernemer, Energie Fonds Drenthe, Rabobank, TechHub Assen, Drenthe College, Vaart in Assen, Drenthe Reist Duurzaam en Assen voor Assen, Clok en tal van lokale en regionale bedrijven.

Dit evenement is gratis toegankelijk voor ondernemers en biedt een interessant programma.  Van 16:00 tot 20.00 uur zullen bezoekers worden ondergedompeld in een scala aan activiteiten, waaronder:

  • Openingsprogramma: Met Actium, Interzorg en Resato Hydrogen Technology.
  • Interactieve sessies: Er worden drie inhoudelijke sessies georganiseerd over: Mobiliteit; Gebouwde Omgeving en Productieprocessen.
  • Mobiliteitsplein: Een gaaf plein waar onder andere elektrische en waterstof auto’s en vrachtauto’s staan.
  • Netwerkmogelijkheden: Het festival biedt een uitgelezen kans voor professionals, ondernemers en beleidsmakers om contacten te leggen, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een duurzamere toekomst.
  • En verder nog: Bedrijfsbezoeken, foodtrucks en meer.
  • Energiefestival Assen – Ohm watt verschil te maken
  • 11 april 2024 – 16.00-20.00 uur
  • Portugallaan 6 en 10, op het Bedrijventerrein Messchenveld Assen

Voor meer informatie over het programma en hoe u kunt deelnemen, bezoek de webpagina van het festival ondernemend-assen.nl/activiteiten/energiefestival-assen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio