17.5 C
De Bilt

Feestelijk nieuws bij de 4 Mijl van Emmen ter gelegenheid van de 8e editie op 7 april 2024

Op zondag 7 april 2024 is het zover: de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen vindt plaats, gevolgd door het 4 Mijl Festival. Het feest begint al eerder met de aankondiging van Peter van Dijk Projects & Investments als trotse hoofdsponsor voor 5 jaar (vanaf 2024) en tevens naamdrager vanaf 2025.

4 Mijl van Emmen

De 4 Mijl van Emmen zal vanaf 2025 bekend staan als de Peter van Dijk 4 Mijl van Emmen, waarbij het stokje van naamdragerschap wordt overgedragen van Intersport Bols Emmen. Peter van Dijk Projects & Investments, voorheen topsponsor, neemt nu het leiderschap in naam over van Intersport Bols Emmen. Het pand van Intersport Bols Emmen maakt tevens deel uit van de vastgoedportefeuille van Peter van Dijk Projects & Investments.

Wij verwelkomen Peter van Dijk Projects & Investments als waardige opvolger en bedanken Intersport Bols Emmen voor hun jarenlange steun als hoofdsponsor en naamdrager van de 4 Mijl van Emmen. Intersport Bols blijft ook betrokken bij de 4 Mijl van Emmen.

Mis het niet, meld je vandaag nog aan

Het feest begint nu al bij de 4 Mijl van Emmen, en beide hoofdsponsoren zijn enthousiast over de komende evenementen. Ben je nog niet aangemeld voor de 4 Mijl van Emmen? Ga dan snel naar www.4mijlvanemmen.nl. Dit sportieve evenement belooft opnieuw een groot succes te worden, met onder andere de Kids Run, de Business Run en de reguliere 4 Mijl.

Festival 's avonds
Festival ‘s avonds – Foto: 4 Mijl van Emmen

Feest is het sleutelwoord op 7 april

Het feest begint bij de start met een leuke warming-up en gaat verder langs de route met verschillende acts en aanmoedigingen van het publiek. Bij de finish word je ondersteund door het publiek en de presentator, die samen met de DJ een geweldige show verzorgt. Vier jouw overwinning en geniet van de massages, haal je tas op bij de organisatie en neem deel aan de prijsuitreiking.

Feest mee met de organisatie tijdens het 4 Mijl Festival. De line-up is al bekend!

Zondag 7 april: Het ultieme begin van de lente!

Vanaf 15:00 uur zullen duizenden deelnemers van de 4 Mijl van Emmen finishen bij De Fuif, gevolgd door het festival op het Raadhuisplein! De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het grote podium zodra de uitslag bekend is. En dan is het tot 23:00 uur feest met LIVE on stage:

  • MELROSE FEESTBAND (bekend van de hit ”Oh”)
  • Een FOUT UUR (met o.a. 80’s en 90’s hits)
  • DJ Jeffrey Mol
  • DJ Ruben Strating
    En voor de echte feestgangers van 23:00 tot 01:00 uur is er de afterparty in De Fuif Emmen.
    Met wie ga jij rennen en feesten? Tag je team!
  • Nog niet ingeschreven voor de 4 Mijl? Schrijf je snel in via https://4mijlvanemmen.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio