16.3 C
De Bilt

Gemeenteraad on Tour voor goede ideeën

Assen – Inwoners met een goed idee voor hun wijk, buurt of voor de hele stad worden uitgenodigd om met de gemeenteraad in gesprek te komen. Hiervoor bezoekt de raad in mei en juni Asser wijken. Inwoners van de betreffende wijken zijn van harte uitgenodigd.

De eerste avond, dinsdag 9 mei, vindt plaats van 18:00 tot 19:30 bij Antje’s Taverne. De avond wordt afgesloten van 21:00 tot 22:00 met een borrel bij Het Schakelveld. Tussendoor bezoekt de gemeenteraad de geluidswal, de locatie van de Tiny Houses en de moestuinen. Op www.assen.nl/motiemarkt is meer informatie te vinden. Graag horen we of u aanwezig wilt zijn bij een van deze avonden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar motiemarkt@assen.nl.    

De gemeenteraad tour vindt plaats op 4 dinsdagavonden

·      Dinsdag 9 mei (Assen Centrum en Baggelhuizen)

·      Dinsdag 16 mei (Noorderpark, Zeijerveen en Kloosterveen)

·      Dinsdag 30 mei (Marsdijk, Loon en Assen Oost)

·      Dinsdag 6 juni (Lariks, Pittelo en Peelo)

Aanloop naar MotieMarkt De Raad toert langs alle wijken om de inwoners van Assen beter te leren kennen. Het is ook de aanloop naar de MotieMarkt op 27 juni. Op deze MotieMarkt kunnen alle inwoners van Assen hun ideeën voor een mooiere gemeente toelichten. Voelt een raadslid zich aangetrokken tot het idee? Dan komt dat idee met een motie op de agenda van de gemeenteraad. Wanneer de meerderheid van de raad met de motie instemt, kan het idee uitgevoerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio