13.2 C
De Bilt

Ondernemers stellen handdoeken beschikbaar bij nieuwe fontein Koopmansplein

Assen – Een aantal ondernemers rondom het Koopmansplein in Assen stelt schone handdoeken beschikbaar voor kinderen die lekker in de nieuwe fontein spelen.

Handdoeken gratis te gebruiken

Initiatiefnemer Jacques Hartog van Bruna Assen hierover: “Mijn zoon was met mijn kleinzoon in Roermond, daar waren handdoeken beschikbaar bij eenzelfde fontein. Aanvankelijk mocht m’n kleinzoon niet in het water spelen, want dan worden je kleren nat. Maar vanwege de gratis te gebruiken handdoeken, mocht het toch! Kind blij, ouders blij! Dat vonden we zo’n gastvrije service, dat ik het ook bij binnenstadsorganisatie Vaart in Assen heb gedropt. Er spelen zoveel kinderen in de fontein, prachtig als we deze kinderen, vooral hun ouders natuurlijk, een beetje gemak kunnen bieden. Dat hoort ook bij een gastvrije binnenstad”.

uc?id=1448JBWZcc9tVF527w8M6e7Dor7ySB1K6
Zomervermaak van kinderen bij nieuwe fontein aan Koopmansplein – Foto: Vaart in Assen

Actie binnen week geregeld door ondernemers en Vaart in Assen

Zo levert de HEMA de droogdoeken, zorgt was-, droog- en stoom Service Assen aan de Ceresstraat dat deze gewassen, gedroogd en gevouwen worden. Warenhuis Vanderveen stelt bakken beschikbaar en kaartenspeciaalzaak Image zorgt dat de bakken waarin de handdoeken liggen, herkenbaar en bestickerd zijn. De HEMA en Lunchcafé Plein 10 zorgen dat de baddoeken er bij een temperatuur van meer dan 20 graden staan. Een mooie samenwerking en service om onze bezoekers gastvrij te ontvangen op het prachtige nieuwe Koopmansplein. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio