14.5 C
De Bilt

Historisch Café in Bibliotheek Gieten: Een nieuwe samenwerking

Gieten – De Historische Vereniging Gemeente Gieten en de Bibliotheek Gieten bundelen hun krachten om een nieuw initiatief te lanceren: het Historisch Café. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van lokale geschiedenis en gemeenschapsbetrokkenheid.

Van oktober tot en met april zal er maandelijks een Historisch Café plaatsvinden in de beb. Elke sessie zal worden gewijd aan een specifiek thema, waarbij materialen worden gepresenteerd.

Bibliotheek Gieten met historisch café

Het eerste Historisch Café zal plaatsvinden op donderdagmiddag 11 april van 14.30 tot 16.00 uur, met als thema ‘Bevrijding/Oorlog’. Het is een informele bijeenkomst bedoeld om te praten over het onderwerp en om voorwerpen/boeken te tonen die gerelateerd zijn aan het thema.

Iedereen is welkom, lidmaatschap van de Historische Vereniging of de bibliotheek is niet vereist. Als u dit jaar lid wordt van de Historische Vereniging, ontvangt u het boek ‘Gemeente Gieten … in oude luchtfoto’s’ als geschenk (zolang de voorraad strekt).

Voor meer informatie kunt u terecht op www.historischevereniginggieten.nl en www.bibliotheekgieten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio